Popa&Popa Trans:

Transportul frigorific

Activitatea noastra de baza este transportul marfurilor la o temperatura controlata. Transportul frigorific permite transportul marfurilor intr-un climat controlat, mentinand o temperatura rece constanta, in functie de produsul care este transportat.


Fiecare semiremorca dispune de un inregistrator de temperatura pentru a reda cu exactitate temperatura de la incarcarea marfii pana la descarcarea acesteia printr-o diagrama de temperatura.

trucking
trucking

Transport marfuri generale

Cuprinde transportul unei game largi de produse si bunuri . Se realizeaza cu un mijloc de transport standard , marfurile fiind transportate fara mijloace specializate sau autorizate.

Marfurile se transporta in regim de grupaj la cererea clientului pentru a reduce cheltuielile de transport, iar timpul de tranzit se calculeaza in functie de distanta si tonajul marfii care se transporta.

Depozitare & logistica

Parcul nostru cuprinde un depozit de tranzit ce asigura coordonarea, manipularea si depozitarea marfurilor prin servicii performante.

Compania noastra poate asigura depozitarea marfurilor generale, paletizate cat si a marfurilor congelate, depozitate in celula frigorifica cu temperatura controlata de la -30 grade pana la +30 grade.

Nu depozitam marfuri cu perioada de garantie depasita, deseuri periculoase, marfuri la care nu se cunoaste provenienta, marfuri fara acte de provenienta, medicamente, si alte marfuri care nu pot fi depozitate din motive legale.

trucking